Tarieven

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Persoonlijke coaching

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het uurtarief is €85,- voor persoonlijke coaching (ook online) exclusief 21% btw.

Voor sessies in de avond (vanaf 18.00 uur) en in het weekend is het uurtarief altijd €95,00 exclusief 21% btw.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De kosten van coaching kun je vanaf 1 januari 2017 NIET meer declareren bij de zorgverzekeraar. Wel biedt de Belastingdienst financiële mogelijkheden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Verhinderd of annuleren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het kan voorkomen dat je een afspraak moet verplaatsen en dat is geen enkel probleem.
Ben je verhinderd geef dan minimaal 1 werkdag van tevoren door dat we de afspraak moeten verplaatsen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Houd er dus rekening mee wanneer je een afspraak op maandag gepland hebt staan, je die uiterlijk vrijdag vóór 17.00 uur dan afmeldt.

Wanneer de afspraak niet wordt afgezegd of korter dan 1 werkdag, dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Reiskosten

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wil je liever coaching op een andere locatie, omdat dat beter bij je situatie past, dan kan dat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De reiskosten zijn € 0,31 per verreden kilometer, daarnaast wordt het uurtarief gerekend voor de reistijd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zakelijke coaching

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Van kennismaking tot consult; het uurtarief voor zakelijke coaching is €125,00 exclusief 21% btw.

Dit tarief is uiteraard inclusief kort sparren via telefoon of mail als je vastloopt en eventueel (enkel met jouw toestemming) overleg met derden. Wanneer je werkgever gebruik wilt maken van een 3-gesprek, een tussen- of eindevaluatie of tips om je groei en ontwikkeling samen met jou te ondersteunen dan worden deze opgenomen in de op maat gemaakte offerte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Is coaching onderdeel van je loopbaan, carrière of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren, dan wordt er een op maat gemaakte offerte opgemaakt. De offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan.

Is coaching onderdeel van je werk en maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkelbudget zonder offerte? Dan ontvang je de factuur na je consult via de mail.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Wil jij jezelf beter begrijpen en jezelf verder ontwikkelen?