Referenties

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Persoonlijke coaching:

Viola

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Monique nam mij heel serieus. Ze was doortastend en ze weet waar ze over praat en voelt zich vertrouwd met de methodieken.

Bij de eerste sessie was ik best sceptisch (wat gaat coaching mij opleveren?) en had ik moeite me volledig open te stellen. Gelukkig was Monique heel duidelijk tijdens de eerste sessie en stelde me meteen op mijn gemak.

Ik ben overtuigd dat ik mijn passie moet volgen. Het was wat ondergesneeuwd, maar door deze sessies ben ik weer enthousiasme en werklust rijker.

Susanne & Robert

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik heb weer ingezien wat allemaal mogelijk is en mij gerealiseerd dat ik geen genoegen hoef te nemen met een saaie baan alleen omdat het veiligheid biedt in deze tijd. Ik wil weer plezier hebben in mijn werk en ga er vol voor!

Er is nog zoveel te leren, dus ik wil graag nog wat sessies volgen bij Monique. De verschillende methodes die zij heeft toegepast waren allemaal heel helder. Er zullen vast nog meer methodes zijn. Ik kijk er nu al naar uit!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Precies op het juiste moment een mailtje van Monique.

Op het moment dat het mij/ ons even te veel werd verscheen daar een mailtje van Monique. Ze was op zoek naar mensen met de volgende symptomen en er verscheen een hele waslijst.

Op dat moment kon ik op alles wel ja zeggen.

We zaten midden in een faillissement en dat brengt niet alleen heel veel financiële stress met zich mee, maar vooral ook heel veel psychische klachten.

Het voelt als een verlies, schaamte, onmacht, angst voor wat er gaat gebeuren en de vraag of je je gezin nog kan onderhouden.

Doordat je zo bezig bent met overleven, vergeet je vaak te praten over je emoties. Je wilt ze wegstoppen, omdat je het gevoel hebt dat je door moet gaan en die emoties er nu niet bij kan hebben. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Toch besloot ik mij/ ons op te geven omdat ik niet wilde dat wanneer wij uit het faillissement zouden komen wij psychisch zouden instorten.

Het eerste gesprek was bij ons thuis, samen met mijn man aan de keukentafel praten over onze emoties. De klik was er meteen met Monique. Zij gaf ons het gevoel echt te luisteren zonder te oordelen. Ze liet ons nadenken en gaf ons vertrouwen in onszelf en elkaar.

Na dit gesprek volgden meerdere gesprekken en ik heb het altijd als erg fijn ervaren. Ik durfde mij volledig open te stellen bij haar en alles te vertellen.

Ik kan zeggen dat dankzij Monique wij sterker uit ons faillissement zijn gekomen. Wij zijn zo gegroeid door dit alles en ik ben Monique dankbaar met alles wat ik geleerd heb.

Wij zijn sterker dan ooit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zakelijke coaching:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”778″ img_size=”medium”][vc_column_text]Hogeschool Utrecht[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Monique heb ik leren kennen via het coachingsprogramma van de Hogeschool Utrecht, waarbij zij ruim 20 studenten (in de leeftijd 18-23 jaar) heeft gecoacht. Studenten kampen met heel diverse vraagstukken en stuk voor stuk heeft Monique deze studenten fantastisch geholpen. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Monique is een ontzettend betrokken coach. Heel professioneel, betrouwbaar en toegankelijk. Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en die je echt verder helpt.

Jasmijn de Haan, Coördinator Hogeschool Utrecht – Opleiding HRM[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_single_image image=”837″ img_size=”medium”][vc_column_text]International Security Agency[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]ISA is een full-service dienstverlener op het gebied van beveiliging, hospitality en veiligheid.
De ISA Academy verzorgt op maat gemaakte opleidingen en trainingen voor klanten en externen en onderscheidt zich door haar persoonlijke en intensieve begeleiding van de cursisten. Monique is samen met een drietal collega’s bij ons op het werk geweest voor een interventie van een groep van 10 stagiaires.

De groep wilde niets voor elkaar doen. Na een stevige interventie van de coaches, zag je hier en daar een lach en een traan en kwamen er zelfs excuses. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ook voorspelden ze dat er van de 10 stagiaires 3 zouden vertrekken. En dat klopte. Aan het einde van de stage hadden we nog 7 man over. Deze stagiaires zijn dankzij de interventie van Monique en haar collega’s ten positieve veranderd en werken nog steeds bij ons.

Jan de Wit, opdrachtgever ISA Security[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Wil jij jezelf beter begrijpen en jezelf verder ontwikkelen?