Loopbaancoaching

” Je zit niet vast waar je zit, tenzij jij daartoe besluit.”

 

“Hoe communiceer je scherpzinniger met je leidinggevende en collega’s?”

“Kun je creatiever reageren op veranderingen zoals reorganisaties, overplaatsing naar het buitenland of nieuwe zorgtaken thuis?”

“Waar ligt je passie in je werk en hoe combineer je je werk met een gelukkig privéleven?”

Zomaar een aantal vragen waar je in je werkende leven tegenaan kunt lopen. Als deze vragen vaak opspelen, kun je de hulp inroepen van een coach.  Ik kan helpen om persoonlijke en professionele doelen te verhelderen en ik zoek met jou uit welke obstakels en oude gewoontes jou hinderen om dit doel te bereiken. Ik help jou uit te vinden met welke nieuwe gedachten en gewoontes dit wel lukt en ik ga na hoe jouw talent optimaal benut kan worden.
Wanneer coaching? Als…
 • je een beweging wilt maken in jouw loopbaan en nog geen idee hebt waarheen,
 • je voelt dat je niet (meer) op de juiste plek zit,
 • je in je werk tegen zaken aanloopt waar je last van hebt.
Na de coaching:
 • weet je welk perspectief het beste bij jou past,
 • heb je inzicht in jouw patronen en heb je stappen gemaakt om deze te doorbreken,
 • is je zelfvertrouwen gegroeid en heb je antwoorden op je vragen.

Studenten MBO/HBO

“Hoe houd ik mij aan mijn planning?”

“Ik wil graag leren mijn mening te uiten voor de groep.”

Sinds 2019 coach ik op de Hogeschool Utrecht HRM studenten in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. Hierbij werken zij aan een professioneel of persoonlijk leerdoel.

“Hoe ga ik om met emoties en weerstand van mijn gesprekspartner?”

“Ik vind het lastig mijn medestudent aan te spreken op zijn/haar gedrag. Hoe doe ik dat?” Met casussen en rollenspellen trainen we de vaardigheden.

Daarnaast werk ik ook met MBO-1 studenten. Beide doelgroepen vereisen een andere aanpak en dat maakt het juist zo leuk. Wat de hulpvraag ook is, de student staat centraal.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Hoe ziet een zakelijk traject eruit?

 • Eerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats met jou en jouw leidinggevende of opdrachtgever. In dit gesprek maken we afspraken over de te behalen doelen en/of vragen die spelen en stellen we samen een doel vast om naartoe te werken. Daarnaast heeft dit gesprek als doel te bepalen of er voldoende vertrouwen is om samen te werken.
 • Na accordering van de op maat gemaakte offerte plannen we 4 tot 5 gesprekken in waarin we met verschillende methodieken aan de slag gaan om jouw doel te bereiken.
 • Jij draagt zorg voor verslaglegging naar de opdrachtgever of jouw leidinggevende. Als coach geef ik geen terugkoppeling aan de opdrachtgever. Terugkoppeling over het proces van de coaching loopt altijd via jou, de coachee. Coaching is namelijk te allen tijde op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwelijkheid en als NOBCO-Coach ben ik gebonden aan geheimhouding.
 • Tussentijds evalueren we het traject en stem ik met je af of we op de goede weg zitten.Wanneer je werkgever gebruik wilt maken van een 3-gesprek, een tussen- en eindevaluatie of tips om je groei en ontwikkeling samen met jou te ondersteunen, dan plannen we dat samen in.
 • Het is jouw traject en jij blijft aan het stuur.

Dit is een zakelijk traject. Uiteraard kun je ook kiezen voor een persoonlijk traject voor loopbaancoaching.

Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden.

Is je interesse gewekt en wil je vrijblijvend meer informatie?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Wil jij jezelf beter begrijpen en jezelf verder ontwikkelen?